top of page

EN DIRECTE | Eleccions Municipals del 2015 a la Ribera d'Ebre


Actualització cada 10 minuts.

14:00h Móra la Nova, la participació supera el 50%.

17:46h ENTREVISTA AMB ERC, F. Moliné, P. Assens, M. Vinaixa

Francesc Moliné: La campanya s'ha enfangat per l'aparició de certs anònims al poble. CIU dedueix que és ERC però nosaltres ho rebutgem.

El tanatori, segons ells han acabat los problemes, però realment no és així.

Una llàstima que ha baixat de nivell.

Miriam Vinaixa: Ens va sorpendre el ple dins la campanya electoral i amb el conveni laboral, punts conflictius per deixar en evidència el conveni per posició electoral, un ple per acabar de decantar la balança a unes certes persones amb dubte del seu vot.

Pinyeres Assens: Jo porto sis anys considero que hi ha gent que és més emprenedora que jo i ha d'anar a primera linia, de totes maneres estic a diposició dels companys.

18:05h ENTREVISTA AMB CIU, F. Bladé, M. Pedret, i. viLANOVA

Ferran Bladé: Pensem que hem fet una campanya equilibrada i que hem dividit en tres fases, fase actes que pensavem que eren necessaris fent arribar a la població la obra feta i fent arribar el programa de govern, fent diferents actes. El miting de divendres de cara explicar el que farem en un futur.

Montse Pedret: Peneso, sobre la participació, que toti la situació politica en els ultims anys aquestes elecions siguin d'alt nivell paricipiatiu. Crec que anem per bon camí.

Ivan Vilanova: El ple de Divendres va anar fatal perquè la gent pensava que estaven a un miting, els punts se van aprovar tots per unanimitat i no s'enten el ple, hi ha soroll però tot s'aprova, no va estar gaire en calma.

18:48h ENTREVISTA AMB PSC-CP J. Lopez, C. Trinchan, M. Lluisa.

Jordi Lopez: Penso que hem portat la iniciativa nosaltres i a la vegada ha segut una campanya que ells (els altres) han segut menys realistes.

Carlos Trinchan: Lo cotingut i les reaccions del ple són un reflexe de la realitat politica de Móra la Nova, cripsaicó entre CIU i ERC, sense possiblitat de poder arribar a cap entesa, és el nord i el sud, l'est i oest, no tenen punt mig.

Maria Lluisa: La primera del mati ha segut moguda per la gent, al mig dia més afluenciada, dues hores buides i ara la recta final, en tres hores, els resultats.

20:23h Comença el recompte.


RECENT
bottom of page