top of page

Els jardins de la Llar dels Jubilats a Móra la Nova acullen la gala més multitudinària de la Ribera

Roger Awards 2015 posa punt i final al concurs d’aquest any en una gala format espectacular.

El certamen més multitudinari de la Ribera d’Ebre a nivell de categories (escriptors, teatre, cultura, beneficència i esportistes) posa el punt i final a l’edició del 2015 aquest divendres a les 20:30h del vespre a la zona enjardinada de la Llar dels Jubilats de Móra la Nova que acollirà la gala amb més d’un centenar de persones entre categories individuals i entitats i/o col·lectius.

Aquest any, la organització destaca que el desenvolupament del procés participatiu ha estat d’un èxit incondicional doncs, segons afirma el fundadors del certamen, Roger Font, han votat unes 6000 persones cosa que supera les expectatives de la darrera edició. A més, Font destaca que aquest any tots els esforços s’han centrat amb la part final del concurs que a d’acollir més d’un centenar de persones i on es veurà representada la imatge i el nivell que te aquest concurs a nivell comarcal i quina repercussió pot tenir a les Terres de l’Ebre.

El premi, a més del guardó, és el reconeixement en format reportatge especial i publicitari a la televisió de la Ribera d’Ebre de l’entitat o individual que guanya el premi per cada categoria.

Enfocant la part logística, la directora i regidora del concurs, aquest any Sandra Vidal destacava l’esforç de tots els voluntaris i totes les entitats col·laboradores en aquesta gala que senes elles tot el que passarà aquest divendres no seria possible.

L’acte el presentarà Sandra Fortuño i Roger Font i intervindrà Jordi Duran, periodista, Ernest Blanch, director de l’Associació Cultural d’Amics del Vídeo. A títol d’actuació i espectacle hi actuarà Francesc Pedret amb un monòleg d’humor i la Tuna Folk de Tortosa amb una interpretació musical. Josep Llop i l’armeria Llaberia Latorre posaran el punt i final a la festa amb un espectacle pirotècnic i s’amenitzarà amb un piscolabis per a tots els assistents.


RECENT
bottom of page